Wij zijn trots op onze samenwerking met DanceWorks in Velsen. Vanaf september 2019 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met deze dansopleiding. Deze opleiding is bedoeld voor leerlingen die zichzelf verder willen ontwikkelen en uitdagen.

Het doel van de vooropleiding bij DanceWorks is dat leerlingen allround worden opgeleid en begeleid, zodat zij zich na de middelbare school goed voorbereid kunnen gaan richten op een dansvakopleiding.

Traject van deze opleiding

Hoe gaat het in zijn werk? Bij Dutch Dance Centre herkennen de docenten talent. Dit gaat niet alleen om techniek, maar ook om uitstraling, fysieke aanleg en bovenal het plezier in het dansen. Deze leerlingen dansen bij ons ( na een auditie) in de selectie en pre vooropleiding klassiek en modern of in de selectie urban.
Natuurlijk mag je ook zelf aangeven als je dit zou willen. Dit kan vanaf 7 jaar.

Vervolgens doen ze ook auditie bij DanceWorks op uitnodiging van ons.

Heb jij de auditie gehaald? Gefeliciteerd!

De opleiding bij Dance Works mag je alleen volgen wanneer je naast deze opleidingen minimaal 3 uur les volgt bij Dutch Dance Centre.

Lessen bij DanceWorks

De vooropleiding heeft 4 klassen

9/10 jaar3 uur les
11/12 jaar4 uur les plus evt demo

Lessen worden gegeven in de volgende dansstijlen: klassiek ballet, moderne dans, urban, jazz/show, improvisatie, eigen werk en tap. Vanaf het derde jaar krijgen de leerlingen ook zang aangeboden.